Det tilbyder vi

Jonesey har specialiseret sig i den del af popmusikken, der tager sit udgangspunkt i soul og som egner sig perfekt til dansegulvet.

Tusind tak for jeres super fantastiske, skønne og glade optræden. I gjorde det mere end godt. Der er også kæmpe ros fra alle gæsterne!
Betina Randskov, fødselar, 2015

Det altid velklædte, veloplagte og stilfulde band spiller numre med bl.a. Maroon 5, Prince, Stevie Wonder, Michael Jackson, Cee Lo Green, Daft Punk/Pharrell Williams, Lukas Graham, BeeGees, Gavin DeGraw, Lenny Kravitz, James Brown, Justin Timberlake, Lionel Richie, The Brand New Heavies, Bob Marley, The Beatles og Rolling Stones.

På dansegulvet kan publikum forvente nye superhits som Get Lucky og Blurred Lines samt de største klassikere fra de foregående årtier, fx Billie Jean, Kiss, I Feel Good, I Wish, Play That Funky Music m.fl.

Kort sagt: Et velkomponeret repertoire med både nye og gamle hits, som alle kender, kan synge med på og danse til. Gedigen pop-soul-rock leveret med varm charme i en cool stil!

“I fik sgu sat meget godt skub i den fest. Der var meget ros til jer!”
Mads Rudbøl, kommunikationschef (Julefest i FTF-A 2014)

Bandet leverer Brudevalsen og fødselsdagssang (selvfølgelig Stevies), når der er brug for det. De spiller til events, receptioner, bryllupper, firmafester og fødselsdagsfest – alle typer arrangementer på både store scener, på restauranten, i selskabslokalet eller hjemme i stuen.

Jonesey har høstet  anerkendelse og vakt begejstring efter optrædener for både kongelige og kendte – samt i det hele taget bare for masser af fest- og danseglade gæster gennem årene.

Hvis I ønsker gæsteoptræden med en kendt solist, har vi alle kontakterne og kan også sørge for det.

“Jonesey spillede til min 40 års fødselsdag og var med til at gøre det til en uforglemmelig aften. Jeg har også tidligere været gæst til et bryllup, hvor de spillede. Ved begge arrangementer var de med til at sætte fuld fart i festen!”
Martin Parkhøi, 2013

Der har altid været stor begejstring og tilfredshed fra publikum og kunder. Et af brudeparrene siger fx:

”Vi vil blot sige tak fordi, I gjorde det super godt til vores bryllup. I satte virkelig gang i dansegulvet – lige som vi gerne ville have det! I fik meget ros af vores gæster…”

Jonesey live til bryllupsfest på Josty

TAK – I har nu 69 ambassadører mere til at promovere jer, så jeg ved at jeg skal være MEGET tidligt ude med booking af jer til næste gang.
Henrik Welch, fødselar, 2015

De fem rutinerede musikere har et hav af spillejobs bag sig – herhjemme og i udlandet. To har i længere perioder spillet i USA, andre har spillet på festivaler, været med i diverse husorkestre på Drop Inn (Kbh.) og andre steder. Musikerne har gennem de seneste 10+ år været samlet i det super sammenspillede band Jonesey.

Der medbringes lys og anlæg efter behov og der stilles gerne musikanlæg til rådighed for iPhone o.lign. Bandet har base i Københavnsområdet, men tager gerne hen til festen, hvor end i landet eller udlandet den er.

Du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har en konkret forespørgsel eller bare ønsker mere info. Cd med musikken kan også rekvireres, bare klik på “KONTAKT“.