Bryllupsfesten

Vi målretter vores optræden bryllupsfesten og får hurtigt den gode fest op at stå.

Musikken rammer plet hos vores publikum, navnlig folk i den giftefærdige alder, og vi har fundet alle de fede numre frem, som vi selv elsker fra 70’erne, 80’erne og 90’erne med fx Michael Jackson, Prince og Stevie Wonder – ligesom nyere navne som Pharell, Justin Timberlake, Maroon 5, Cee Lo Green og Lukas Graham også er et sikkert hit, når dansegulvet skal fyldes. Er festen til det, slutter vi også nogle gange af med en gedigen omgang Gasolin’. Men vores fokus ligger på det soulede pop/rock repertoire leveret i en cool stil kombineret med varm charme.

Jonesey, live på Josty, bryllupFor de lidt ældre i familien bliver der også noget at nikke genkendende til, når et Rolling Stones-, et Beatlesnummer, en Van Morrison-klassiker eller en sjæler som Me & Mrs Jones fyres af med overbevisning.

Har I en favoritsang, som er netop jeres melodi, så sig endelig til – og gerne i god tid – så vi kan nå at få den med til jeres store dag. Hvis I ønsker gæsteoptræden med en kendt solist, har vi alle kontakterne.

Vi starter naturligvis gerne med Brudevalsen og medbringer lyd- og lysanlæg, så den rette feststemning etableres og dansegulvet fyldes. I er også velkomne til at koble jeres egen iPhone el. lign. til lydanlægget i pausen.

Glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os her eller på jonesey@mosongs.dk // 31 77 16 08

”Vi vil blot sige tak fordi, I gjorde det super godt til vores bryllup. I satte virkelig gang i dansegulvet – lige som vi gerne ville have det! I fik meget ros af vores gæster…”