Musikerne

Jonesey består af fem rutinerede musikere med et hav af spillejobs bag sig – herhjemme og i udlandet. To har i længere perioder spillet i USA, andre har spillet på festivaler, været med i diverse husorkestre og ellers sat gang i firmafester, events, private fester og cafeer og spillesteder i stor og god stil.

Jon Tornby | Forsanger
En sort mands stemme fanget i en hvid mands krop: Play That Funky Music White Boy! Synger som en engel og spiller  mundharpe som en djævel. Joneseys karismatiske frontfigur og helt egen Robbie Williams sørger for at skrue festen op på kogepunktet. Har oplært og lanceret korpiger som Lina Rafn og Sascha Dupont, som han lærte en hel del.

Lasse Fischer | Guitar | Kor
En markant guitarist med en karakteristisk og iørefaldende tone.
Har spillet festivaler i ind- og udland i forskellige bands, har boet og spillet i USA. Lasse var fast musiker på det Københavnske spillested Drop Inn i en årrække. En sand showman med stadionkoncert-manerer, der ikke går af vejen for en guitarsolo stående på bordet eller bardisken, hvis festen skal peppes op. Fischer har spillet med Stakkels Jim (Gasolin kopi), The Clowns, Nikolai og Piloterne, Mezzoforte (Isl), Mr Big (US), varmet op for D-A-D, The Kinks, BB King m.fl.

Morten Fischer | Keyboards | Kor
Det legendariske Wurlitzer elpiano skal have luft under benene, og orglet skal skrige, når Morten sætter sig ved tangenterne sammen med Jonesey. Med en fortid som tekstforfatter for Smølferne og sanger i Rumpeskægband (det var for børn) kulminerede musikkarrieren med en popudgivelse i Taiwan, Malaysia og Singapore. Efter mange år i musikbranchen er Morten nu cand.jur. og rådgiver i musikrettigheder, når han ikke lige arbejder med at digitalisere hele Danmark.

Jakob Schantz | Bas
Bassist med stor liveerfaring. Har spillet adskillige jobs på festivaler og open air koncerter. Har en fortid med bl.a. BeePop, Gorm & Bydrengene, Rollo & King, Lise, Kingdom Of Desire og The Clowns. Super funky og dynamisk bassist.

Peter Bojsen | Trommer
Stak som ung af til USA for at lære alt om trommespillet, og har siden spillet i et hav af sammenhænge i ind- og udland. Stilen er enkel og effektiv, og sammen med Jacob på bas, skabes et superfunky rytmisk grundlag, der udgør selve motoren i Jonesey. Voldsomt dansabelt. Motto: Altid med på beatet!